info@panstarejsi.sk
+421 944 421 779
Recenzie

    positive review  Skvelý starejší, určite odporúčam. Príde oblečený v krásnom folklórnom kroji, celou svadbou sprevádza príjemným vystupovaním, čokoľvek si nevesta zmyslí, s ničím nemá problém a zabezpečí. Hostia sa hneď pýtali, odkiaľ sme mali starejšieho, lebo sa im páčil 🙂

    Lucka Ostrihoňová Malčeková Avatar Lucka Ostrihoňová Malčeková
    29. septembra 2021

    positive review  Pred našou svadbou som si myslela, že starejší je len taká formalitka svadby, ale to v žiadnom prípade neplatí na Ivana. S Ivanom sme si pred svadbou do podrobností prešli priebeh svadby, zapísal si naše predstavy, predostrel iné možnosti a odporúčania a v mnohých veciach, v ktorých sme jasno ešte nemali, nám pomohol sa rozhodnúť. Komunikácia s ním bola veľmi príjemná s cieľom vyhovieť nám. V svadobný deň sa postaral o krátku odobierku (krátku na naše želanie), ktorá tak správne rozcitlivela snáď každého. Zabezpečil bezproblémovú a hladkú organizáciu hostí počas celého dňa. Jeho sprievodné slovo bolo veľmi prirodzené a nenútené, podľa potreby vtipné alebo vážne. Postaral sa o komunikáciu s DJ-om, čašníkmi a ľudovou hudbou. Všetko šlo hladko podľa plánu. Veľmi nás odbremenil, vďaka čomu sme si našu svadbu užili aj my. Čerešničkou bolo polnočné čepčenie. Ak hľadáte skvelého starejšieho, tak rozhodne odporúčam a ak ste nad starejším neuvažovali, tak treba premyslieť ešte raz. Ivan, bolo to super, ďakujeme. Foto by Martin Remenar Photography

    Alexandra Kolenicova Avatar Alexandra Kolenicova
    20. septembra 2021

    positive review  Pána Starejšieho môžme vrelo odporúčať ďalej, práve vďaka nemu prebehla naša svadba hladko a podľa našich predstáv. V náš veľký deň sa postaral o to, aby sme si ho mohli naplno užiť, svojou charizmou a zmyslom pre humor prispel k dobrej nálade všetkých zúčastnených. Ďakujeme veľmi pekne ! B&M Hasprovci

    Beáta Hasprová Sotáková Avatar Beáta Hasprová Sotáková
    17. septembra 2021

    positive review  Pán starejší, ďakujeme Ti, že si bol súčasťou nášho významného dňa! Spestril si našu svadbu nie len milým úsmevom, ale aj peknými slovami, ktoré boli vždy povedané na správnom mieste. Sme veľmi radi, že sme si vybrali práve teba a mohol si sa tak stať v tento deň súčasťou našej rodiny. Ďakujeme! Prajeme Ti do ďalších dní plno elánu a chuti do toho, čo robíš. Robíš to dobre :)) Peťka & Tibor Krajčiovci (28.08.2021)

    Petra Krajči Avatar Petra Krajči
    3. septembra 2021

    positive review  Veľmi milý, charizmatický, vtipný a veselý Pán Starejší🤩🤩👌👌 nadmieru spokojní !! Mohli by same ešte veľa veľa pozitív ešte písať. Ale fakt najlepšie rozhodnutie ale sme mohli spraviť , vybrať si Pána Starejšieho Ivana Bagľaša ☺️☺️🤩🤩👌👌👌

    Nikoleta Dodokova Smatanova Avatar Nikoleta Dodokova Smatanova
    12. júla 2021

    positive review  Milý Ivan, alebo teda náš Pán Starejší! Naša svadba by bez teba bola hotovým šialenstvom 😀 Ďakujeme za veľmi profesionálny a zároveň srdečný prístup. Ďakujeme aj za to, že si to s nami potiahol cez dva roky a tri lockdowny, za trpezlivosť 🙂 Mať na svadbe starejšieho je obrovská úľava pre pár a hostí a mať takého starejšieho ako si ty, je aj zážitok. Nehovoriac o tom, že jedna z našich tiet má v telefóne asi 20 tvojich fotiek, tak si sa páčil 😀 Aj ty si výraznou mierou prispel k tomu, že na ten náš deň budeme navždy spomínať. (azda okrem topánkového kvízu, na ktorý si ani jeden nespomíname, ale za to môžu Ženíchove slzy :D) Tak ešte raz ďakujeme a všetci, čo premýšľate, či starejšieho potrebujete, určite áno a pri Pánovi Starejšom veru neobanujete! Radka a Matúš 🙂

    Radka Baňovič Morongová Avatar Radka Baňovič Morongová
    23. júna 2021

    positive review  Dakujeme veľmi pekne, že si bol na našej svadbe. 😊 Až teraz si uvedomujeme, aká veľká pomoc to bola s organizáciou celého dňa. Vďaka tebe sme my nemuseli nič riešiť a celý čas sme sa viezli s programom. 🙂 Užívali sme si pod tvojim vedením každý jeden zvyk aj zábavné aktivity, ktoré boli perfektné. Sme veľmi šťastní, že sme ťa tam mali a dúfame, že aj ty si si užil tento deň s nami. Ešte raz dakujeme za všetko! 🤗❤️ Viera a Juraj Jaššoví

    Viera Jaššová Avatar Viera Jaššová
    10. júna 2021

    positive review  Najlepšie rozhodnutie , ktoré sme urobili ! Milý , priateľský, vtipný .. mohli by sme tu napísať ešte pár riadkov pozitív ! Ivo prispel k tomu , že náš deň bol krásny a hlavne parádne zorganizovaný! Odporúčame všetkými 10timi !!! Ďakujeme ešte raz !

    Zuzana Finďová Avatar Zuzana Finďová
    18. októbra 2020

    positive review  Ďakujeme ti Ivko, naozaj zo srdca. Našu svadbu by som vedela zhodnotiť dlhou litániou ale napíšem len toľko, že bolo to krásne aj vďaka tebe, náročné a hlavne niekoľkodňove a toto všetko si s nami dal na Pána. Teraz už presne vieme prečo si hovoríš Pán Starejši😊 Verím, že si sa cítil rovnako dobre ako my a tiež verím, že hotel Clavis ti bude domov na cestách tak ako aj nám a tak ako predošlý víkend, si tu kedykoľvek vítaný🤩 Ďakujeme ešte raz, a všetkými desiatimi ťa budeme odporúčať aj ďalej. Prajeme ti veľa šťastia, zdravia a hlavne nech ti to aj ďalej tak dobre starejšuje. Veronika a Jarik Jurigovci❤️

    Veronika Jurigová Avatar Veronika Jurigová
    29. septembra 2020

    positive review  Ak aj vy uvažujete nad starejším na vašej svadbe, Pán Starejší je tá správna voľba. Svoju úlohu zvláda na jednotku a postará sa o zábavu a koordináciu vašej svadby tak, aby ste si vy užili svoju svadbu na sto percent. My sme si tú našu užili bez akýkoľvek starostí, nakoľko keď prišiel nejaký zádrhel (čo prišiel), snažil sa ho k našej spokojnosti vyriešiť. Ivan, ďakujeme ti za tvoju účasť a prajeme všetko dobré. Tímea a Adam

    Timi Mészárosová Avatar Timi Mészárosová
    23. septembra 2020

    positive review  Ďakujeme veľmi pekne, určite odporúčame. 🙂 Aj napriek tomu, že naša svadba bola skôr komornejšia, Pán Starejší vhodným spôsobom vstupoval do zábavy. Škoda, že sa človek žení len raz za život 🙂

    Rasťo Konečný Avatar Rasťo Konečný
    23. septembra 2020

    positive review  Ivan, bol si skvelý! 🙂 Tvoja rola starejšieho bola prirodzená, všetko si mal pod palcom a ludia boli z teba užasnutí. Sme veľmi radi, že si bol súčasťou a že aj vďaka tebe náš deň dopadol na výbornú ! Martin a Eva

    Martin Múčka Avatar Martin Múčka
    27. augusta 2020

    positive review  ivana si zavolam aj na svoju druhu svadbu..ak bude 😁

    Dávid Toth Avatar Dávid Toth
    25. augusta 2020

    positive review  Ivan je človek ktorý dokáže výborne organizovať priebeh svadby. Pozná tradície a ctí si ich. Je s ním výborná komunikácia a berie svoju činnosť naozaj profesionálne. Ďakujeme za sprijemnenie nášho večera! 🙂 A párom ktoré stále váhajú akého starejšieho si na svadbu prizvať. Pán Starejší je skutočným pánom medzi Starejšími 😉

    Ján Krnáč Avatar Ján Krnáč
    19. augusta 2020

    positive review  Ivan je dokonalý človek pre organizovanie každej svadby! Keď sme boli v najväčšom strese, tak za nás rozmýšľal a ponúkal najlepšie riešenia vopred. Má výborný hlas na zvolávanie rodiny, ktorá sa vie roztrúsiť kade-tade... Najlepšie bolo, že sme sa mohli vopred stretnúť a naplánovať veci a harmonogram tak, aby sme boli spokojní. Dávame najvyššie hodnotenie a určite ho odporúčame za starejšieho!

    Martin Kráľ Avatar Martin Kráľ
    17. augusta 2020

    positive review  Pán Starejsi nam pri našom dni 1.8.2020 bol nápomocný od prvej do poslednej minúty (uz vopred vsetko premyslene, dohodnuté,prekonzultovane)☺️.... Musím len odporúčať, všetko zvládnuté na 100%... Nesilený humor,pohotovost,vie co v každej chvíli povedať....Takisto aj od hosti sme mali len dobré ohlasy na pána starejsieho 😉 ďakujeme ešte raz, budeme ďalej odporúčať 😉 H+M

    Heduška Zaušková Avatar Heduška Zaušková
    6. augusta 2020

    positive review  Drahý Pán Starejší, Ivan... Pán Gentleman 🙂 Ďakujeme, že si bol súčasťou nášho svadobného dňa, ktorý bol síce posunutý kvôli Korone, ale o to bol krajší! Od prvého stretnutia až po naše rozlúčenie, sme ani raz nezapochybovali nad našim rozhodnutím mať za starejšieho Teba. Príprava plánu, nápady, Tvoje príjemné vystupovanie a k tomu všetko perfektné zmanažované (hádam aj na minútu presne :D) s chladnou hlavou... To Ťa zdobí! Len pozitívny feedback sme počuli takisto aj od našich hostí. Prajeme Ti všetko len a len to najlepšie, veľa spokojných svadobčanov. Veríme, že zostaneme v kontakte. Ešte raz veľká Vďaka. ... Terezka a Marek...

    Marek Danko Avatar Marek Danko
    26. júla 2020

    positive review  Ahoj chceme sa ti pochváliť už máme fotky!! 😉. Ja viem trvalo to dlho svadba bola 19.10.2019 ale na dobre sa dlho čaká. A chceme sa ti moc poďakovať za náš svadobný deň. V réžii teba celý deň mal hladký priebeh. Aj keď nastal problém bez mihnutia oka si to vyriešil a my sme si náš deň mohli užiť na plno. Ešte raz veľké Ďakujeme. Maroš a Kika

    Maroš Margolien Avatar Maroš Margolien
    30. marca 2020

    positive review  Pán Starejší je úžasný človek, s ktorým bolo radosť pracovať a ktorého môžem každému odporúčať. Veľmi príjemná spolupráca, vedel poradiť, prispôsobiť sa a vďaka nemu naša svadba prebehla bez stresu a v zábavnej atmosfére😉a hlavne si všetci pochvaľovali, z čoho sa veľmi tešíme. Ďakujeme 😀

    ALžbetka Škantárová Avatar ALžbetka Škantárová
    15. januára 2020

    positive review  Ivan, byl jedním slovem bezkonkurenční. Na naší česko-slovenské svatbě dokázal propojit naše české hosty s těmi slovenskými a krátce a výstižně povysvětlovat slovenské zvyky - jako je klobukový tanec, čepenie neo vykrúcanka. Dokázal nás odbřemenit od povinností a náš závazně-nezávazný:) harmonogram dodržel do puntíku a do minuty. Na hosty působil přirozeně a příjemně, společnost velmi vkusně bavil a všichni ho vnímali jako neoddělitelnou součást svatby. Za nás prostě špica. Veronika a Jakub

    Jakub Hafner Avatar Jakub Hafner
    19. decembra 2019

    positive review  Neviem si predstaviť lepšieho starejšieho ako bol Ivan.Naozaj PÁN Starejší.Od hostí sme mali len pozitívne ohlasy.Nenútené organizovanie hostí, prispôsobenie sa zmenám a zachovanie plynulého chodu svadby, príjemný prístup.Nielen organizácia ale aj komunikácia pred svadbou či pomoc s harmonogramom celého dňa boli na výbornú! Ivan ešte raz Ďakujeme! L+M

    Lenka Hodulíková Avatar Lenka Hodulíková
    14. novembra 2019

    positive review  Dear Ivan Bagľaš, thank you for having been part of our beautiful wedding in Passau, Germany. It has been a pleasure spending the day and night with your help and your ideas. You really perfectly managed it bringing together the 16 different nationalities at our wedding! Thank you so much! Albert

    Albert Wittke Avatar Albert Wittke
    15. októbra 2019

    positive review  Lieber Ivan, vielen herzlichen Dank für alles, was du an unserer Hochzeit gemeistert hast! Du bist auch ein wichtiger Grund, warum unsere Hochzeit so wunderschön war! Du bist ein toller Pan Starejsi und außerdem auch ein toller lieber Mensch! Danke, dass wir dich auf unserer Hochzeit haben durften! Wir wünschen Dir das Beste und würden uns freuen, Dich wiederzusehen. Liebe Grüße,Angie

    An Gie Avatar An Gie
    15. októbra 2019

    positive review  Pán Starejší odviedol neskutočnú prácu so srdcom na pravom mieste 🙏. Profesionál na najvyššej úrovni a hlavne perfektný človek! Vďaka nemu sme si užili náš výnimočný deň bez starostí. Všetci hostia ho chválili ešte na druhý deň po svadbe! 😊 Perfektne všetkých zabavil a v jeho spoločnosti sa všetci smiali do sýta. Stále sa nás pýtali, kedy bude ďalšia aktivita a ako všetko super vymyslel ☺️ Kontaktovať ho, bola tá najlepšia voľba!! Určite budeme odporúčať aj ďalším nevestám a ženíchom v našom okolí! Pán Starejši, Ivanko, zo ♥️ Ti Ďakujeme za všetko!! Zanechal si nám tie najkrajšie spomienky na našu svadbu 🙂

    Lucka Prokopová Avatar Lucka Prokopová
    21. septembra 2019

    positive review  Veľká spokojnosť s Ivanovým prístupom. Či už dohodnuté veci, alebo operatívne vymyslené na mieste. Dôstojnosť aj vtip. Odporúčam!

    Šimon Januščák Avatar Šimon Januščák
    15. septembra 2019

    positive review  S Ivanom ako Pánom Starejším sme boli maximálne spokojní. Jeho práca je profesionálna, nevtieravá, na veľmi vysokej úrovni. Aj s jeho pričinením všetko dopadlo na výbornú. Odporúčame na 100%.

    Monika Januščáková Avatar Monika Januščáková
    15. septembra 2019

    positive review  Spolupráca s Ivanom od samého začiatku bola skvelá. Všetky detaily sme dokázali spolu dohodnúť i napriek tomu, že sme všetko riešili zo zahraničia. Jeho skúsenosti a zároveň skvelý priateľský prístup nám pomohli si užiť náš deň naplno. Ďakujeme 🙂

    Zuzana Vigašová Avatar Zuzana Vigašová
    14. septembra 2019

    positive review  Najlepší starejší akého sme si mohli na našu svadbu priať. Jeho príjemným vystupovaním si získal všetkých hostí, pohotovo reagoval na akúkoľvek zmenu, perfektne zabezpečil spoluprácu medzi kapelou, kameramanom, fotografom a nami a vďaka nemu mala naša svadba plynulý priebeh. Môžeme len odporučiť. ĎAKUJEME! Lenka a Martin

    Lenka Fábry Hajsterová Avatar Lenka Fábry Hajsterová
    3. septembra 2019

    positive review  Pan Starejsi na jednotku👍Boli sme velmi spokojni od zaciatku az do konca.Odporucame👍😊

    Dušan Zvara Avatar Dušan Zvara
    27. augusta 2019

    positive review  Ivan je naozaj najlepší starejší, akého si môžete vybrať. Nie nadarmo je doktor psychológie 🙂 Naozaj pozná, čo si v danej spoločnosti môže dovoliť a čo naopak vhodné nie je. Vďaka tomu sme sa vyhli na svadbe akýmkoľvek trápnym situáciám, či fórikom, ktorých sa nevesty obávajú. Je to najlepšia voľba, pretože si Váš deň užijete ďaleko viac. Nebudete musieť ľudí naháňať a organizovať Vy, ale Ivan. A ten to vie! 🙂 Ešte raz ďakujeme! 🙂 Lucka a Mateo

    Lucinka Ondrusová Avatar Lucinka Ondrusová
    27. augusta 2019

    positive review  super starejsi, nemal problem naucit sa koli nam nieco z tradicnej vychodnarskej svadby. 😉

    Miroslav Le Avatar Miroslav Le
    28. júla 2019

    positive review  Ak chcete starejšieho - cloveka,ktory je neafektovany,nehovori zbytocne vela ale ani malo,vie zorganizovat mladomanzelov v klude a na cas,je mily a ustretovy k ludom,vie pohotovo a ked treba vtipne regaovat na vzniknute neocakavane situacie tak jednoznacne si vyberte Ivana! Navyse super spolupracuje s kamerou,co je tiez velmi dolezite a je na neho spolah,ze sa neopije a este sa opyta,ci moze ist domov,ci netreba este nieco zariadit 😉👍 My ho odporucame a aj na svadbe sa nas vela ludi na neho pytalo,ze kto to je,ze je super. Takze zanechal velky dojem 😉

    Lucia Šuleková Avatar Lucia Šuleková
    11. júla 2019

    positive review  Pan starejsi dohliadal na celý program svadby, my sme nemali vôbec pojem o čase na našej svadbe všetko plynulo tak rýchlo, a nebyť pána starejsieho tak ani nevieme co ma nasledovať a veľa veci by sme zabudli, vďaka nemu sa všetko stihlo, zorganizoval aj ľudí do kostola, a vyriešil aj problémy ktoré sa vyskytli na svadbe, a nemuseli sme sa tým my zaťažovať, vďaka nemu sme nemuseli strážiť čas a mohli si lepšie užívať svadbu, bez neho by to bol chaos.. Ďakujeme veľmi pekne, pán starejsi určite patrí na svadbu pokiaľ si ju chcete aj užiť 🙂 DAKUJEME 🙂

    Karin Benčíková Vargová Avatar Karin Benčíková Vargová
    5. júla 2019

    positive review  Super starejsi 🙂 lepsie sme si ani nemohli vybrať.... dakujeme 🙂😊 Určite odporúčame 👍👍

    Lucia Mihalkova Avatar Lucia Mihalkova
    21. júna 2019

    positive review  Na našu svadbu sme si nemohli lepšie vybrať! Ivko nám so všetkým pomohol, zariadil a nádherne odmoderoval. Vďaka nemu sme si mohli užiť svadbu a nerobiť si s ničím starosti. A hlavne veľká vďaka za úžasný profesionálny prístup od prvého stretnutia. Určite odporúčame každému, kto rozmýšľa nad Ivkom ako nad starejším, nebudete ľutovať (iba ak by ste si ho nevybrali). Všetko len to dobré!

    Maťa Levásovská Avatar Maťa Levásovská
    5. júna 2019

    positive review  S Pánom starejším sme boli spokojní v každom smere. Perfektná príprava harmonogramu, bezchybná komunikácia a na svadbe zvládol všetko výborne. Odpadlo nám vďaka nemu množstvo starostí.

    Dana Pribulová Bartíková Avatar Dana Pribulová Bartíková
    21. mája 2019

    positive review  Pán Starejší nám veľmi pomohol s našim veľkým dňom. Všetko slo hladko, o nič sme sa nemuseli starať a ak sa aj niečo pritrafilo (niekoho iného chyba), vec vyriešil, a všetko bolo ako by sa nič nestalo. Je usmievavý, pohodový, nevtieravý a prípadne poradí čo a ako, no rešpektuje vaše priania. Môžeme len odporúčať.

    Matej Durco Avatar Matej Durco
    7. mája 2019

    positive review  Co dodat...proste TOP! 😊 Pan Starejsi, dakujeme za pomoc s organizaciou nasho velkeho dna, bol to jeden krasny den, ktory sme si naplno uzili. Nepochybovali sme, ze to zvladnes na 1* ☝️ Mozeme len odporucat ❤️

    Zuzka Šimulčíková Avatar Zuzka Šimulčíková
    12. novembra 2018

    positive review  Ivan was entertaining, professional, and was able to communicate very easily with all of my English-speaking family and friends, in addition to our Slovak family and friends. He had organized a program for us and was flexible with our needs while still helping us to be good hosts and to maintain traditions. I would highly recommend Ivan, Pán Starejsi (The Elder).

    Karen DeBoer-Vyboch Avatar Karen DeBoer-Vyboch
    28. októbra 2018

    5 star review  Slovensko - kanadskú svadbu zvládol na jednotku s *. Anglicky slovensky i vtipne. Odporúčam...

    Jagodica Bobica Avatar Jagodica Bobica
    12. októbra 2018

    positive review  Pán starejší nás výborne previedol celou svadbou. Od tradícií, cez skvelú zábavu až po čepčenie, ktoré malo krásnu atmosféru a ja som si ho naozaj užila. Takže ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame😊.

    Alexandra Tkáčová Avatar Alexandra Tkáčová
    8. októbra 2018

    positive review  Pán Starejší bol fantastický. Boli sme maximálne spokojní 🙂 Pomohol nám s harmonogramom a aj koordinácia dňa bola na jednotku. Všetko vďaka nemu prebiehalo hladko a plynulo a naša svadba tak bola pre nás úplne bez stresu. Pôvodne sme neplánovali mať na svadbe starejšieho, ale teraz to považujem za jedno z najlepších rozhodnutí, aké sme pri plánovaní svadby spravili. 😊 Ešte raz ďakujeme a prajeme veľa úspechov 😊.

    Danka Pozorová Avatar Danka Pozorová
    5. októbra 2018

    positive review  Všetko, pretože je to človek s veľkým srdcom. Pozdravujeme rodinku.

    Vladimír Hlavatý Avatar Vladimír Hlavatý
    28. septembra 2018

    5 star review  Spokojnost maximalna mozeme len odporucat 🙂

    Zuzana Bočková Avatar Zuzana Bočková
    27. septembra 2018

    positive review  Ani ja, ani môj (už) manžel nemáme fb, a tak píšem tieto riadky z účtu mojej maminky, pretože si Ivan túto recenziu zaslúži. Ak hľadáte starejšieho na úrovni, tak ste na správnom mieste. Už cestou z prvého stretnutia sme vedeli, že sme si vybrali správne. Pán Starejší je veľmi milý človek so srdcom na tom správnom mieste. A ešte je aj šikovný 🙂 Celý náš svadobný deň bol aj vďaka nemu presne taký, aký sme si ho vysnívali. Splnil do bodky všetko na čom sme sa dohodli a myslím, že to je to najpodstatnejšie. Ďakujeme ešte raz!

    Eva Števove Avatar Eva Števove
    12. augusta 2018