info@panstarejsi.sk
+421 944 421 779
Recenzie

    positive review  Ak chcete starejšieho - cloveka,ktory je neafektovany,nehovori zbytocne vela ale ani malo,vie zorganizovat mladomanzelov v klude a na cas,je mily a ustretovy k ludom,vie pohotovo a ked treba vtipne regaovat na vzniknute neocakavane situacie tak jednoznacne si vyberte Ivana! Navyse super spolupracuje s kamerou,co je tiez velmi dolezite a je na neho spolah,ze sa neopije a este sa opyta,ci moze ist domov,ci netreba este nieco zariadit 😉👍 My ho odporucame a aj na svadbe sa nas vela ludi na neho pytalo,ze kto to je,ze je super. Takze zanechal velky dojem 😉

    thumb Lucia Šuleková
    7/11/2019

    positive review  Pan starejsi dohliadal na celý program svadby, my sme nemali vôbec pojem o čase na našej svadbe všetko plynulo tak rýchlo, a nebyť pána starejsieho tak ani nevieme co ma nasledovať a veľa veci by sme zabudli, vďaka nemu sa všetko stihlo, zorganizoval aj ľudí do kostola, a vyriešil aj problémy ktoré sa vyskytli na svadbe, a nemuseli sme sa tým my zaťažovať, vďaka nemu sme nemuseli strážiť čas a mohli si lepšie užívať svadbu, bez neho by to bol chaos.. Ďakujeme veľmi pekne, pán starejsi určite patrí na svadbu pokiaľ si ju chcete aj užiť 🙂 DAKUJEME 🙂

    thumb Karin Benčíková Vargová
    7/05/2019

    positive review  Super starejsi 🙂 lepsie sme si ani nemohli vybrať.... dakujeme 🙂😊 Určite odporúčame 👍👍

    thumb Lucia Mihalkova
    6/21/2019

    positive review  Na našu svadbu sme si nemohli lepšie vybrať! Ivko nám so všetkým pomohol, zariadil a nádherne odmoderoval. Vďaka nemu sme si mohli užiť svadbu a nerobiť si s ničím starosti. A hlavne veľká vďaka za úžasný profesionálny prístup od prvého stretnutia. Určite odporúčame každému, kto rozmýšľa nad Ivkom ako nad starejším, nebudete ľutovať (iba ak by ste si ho nevybrali). Všetko len to dobré!

    thumb Maťa Levásovská
    6/05/2019

    positive review  S Pánom starejším sme boli spokojní v každom smere. Perfektná príprava harmonogramu, bezchybná komunikácia a na svadbe zvládol všetko výborne. Odpadlo nám vďaka nemu množstvo starostí.

    thumb Dana Pribulová Bartíková
    5/21/2019

    positive review  Pán Starejší nám veľmi pomohol s našim veľkým dňom. Všetko slo hladko, o nič sme sa nemuseli starať a ak sa aj niečo pritrafilo (niekoho iného chyba), vec vyriešil, a všetko bolo ako by sa nič nestalo. Je usmievavý, pohodový, nevtieravý a prípadne poradí čo a ako, no rešpektuje vaše priania. Môžeme len odporúčať.

    thumb Matej Durco
    5/07/2019

    positive review  Co dodat...proste TOP! 😊 Pan Starejsi, dakujeme za pomoc s organizaciou nasho velkeho dna, bol to jeden krasny den, ktory sme si naplno uzili. Nepochybovali sme, ze to zvladnes na 1* ☝️ Mozeme len odporucat ❤️

    thumb Zuzka Šimulčíková
    11/12/2018

    positive review  Ivan was entertaining, professional, and was able to communicate very easily with all of my English-speaking family and friends, in addition to our Slovak family and friends. He had organized a program for us and was flexible with our needs while still helping us to be good hosts and to maintain traditions. I would highly recommend Ivan, Pán Starejsi (The Elder).

    thumb Karen DeBoer-Vyboch
    10/28/2018

    5 star review  Slovensko - kanadskú svadbu zvládol na jednotku s *. Anglicky slovensky i vtipne. Odporúčam...

    thumb Jagodica Bobica
    10/12/2018

    positive review  Pán starejší nás výborne previedol celou svadbou. Od tradícií, cez skvelú zábavu až po čepčenie, ktoré malo krásnu atmosféru a ja som si ho naozaj užila. Takže ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame😊.

    thumb Alexandra Tkáčová
    10/08/2018

    positive review  Pán Starejší bol fantastický. Boli sme maximálne spokojní 🙂 Pomohol nám s harmonogramom a aj koordinácia dňa bola na jednotku. Všetko vďaka nemu prebiehalo hladko a plynulo a naša svadba tak bola pre nás úplne bez stresu. Pôvodne sme neplánovali mať na svadbe starejšieho, ale teraz to považujem za jedno z najlepších rozhodnutí, aké sme pri plánovaní svadby spravili. 😊 Ešte raz ďakujeme a prajeme veľa úspechov 😊.

    thumb Danka Pozorová
    10/05/2018

    positive review  Všetko, pretože je to človek s veľkým srdcom. Pozdravujeme rodinku.

    thumb Vladimír Hlavatý
    9/28/2018

    5 star review  Spokojnost maximalna mozeme len odporucat 🙂

    thumb Zuzana Bočková
    9/27/2018

    positive review  Ani ja, ani môj (už) manžel nemáme fb, a tak píšem tieto riadky z účtu mojej maminky, pretože si Ivan túto recenziu zaslúži. Ak hľadáte starejšieho na úrovni, tak ste na správnom mieste. Už cestou z prvého stretnutia sme vedeli, že sme si vybrali správne. Pán Starejší je veľmi milý človek so srdcom na tom správnom mieste. A ešte je aj šikovný 🙂 Celý náš svadobný deň bol aj vďaka nemu presne taký, aký sme si ho vysnívali. Splnil do bodky všetko na čom sme sa dohodli a myslím, že to je to najpodstatnejšie. Ďakujeme ešte raz!

    thumb Eva Števove
    8/12/2018

    5 star review  Pán Starejší ako sa patrí správna osoba na pravom mieste a ako človek výborný na jednotku s hviezdičkou spokojnosť aj na viac ako len na 5 hviezdičiek ako sa dá udeliť 🙂 ďakujeme veľmi pekne za spríjemnenie Nášho Veľkého dňa, ktorý si bez Teba nevieme ani len predstaviť 🙂 škoda, že je to len raz za život ale je to nezabudnuteľné a navždy 🙂

    thumb Petra Bazovská
    6/24/2018

    5 star review  pán Bagľaš je starejší na pohľadanie. Vynikajúca komunikácia na úrovni a čokoľvek sme dohodli, vždy plaitlo, bolo na čas a prehľadne. ľudové zvyky a tradície žiaľ často skĺznu k oplzlostiam a alkoholu, "Pán Starejši" ich podal s úctou a rešpektom. Presne toto sme hľadali na našu svadbu.

    thumb Peter Kmeť
    5/07/2018

    5 star review  Ivana (Pana starejsieho) poznám z jeden svadby, na kotrej sme spolupracovali, on ako starejsi a ja ako druzba. Vrelo Vám ho vsetkym odporucam, je to clovek, ktory pracuje naozaj seriozne, profesionalne a s citom....Prave od neho som sa naucil viacero veci ako sa pripravit na rozne necakane sitaucia, zvladnut mensie paniky pri organizacii a hlavne vytvorit prijemnu a zaroven serioznu atmosferu. K celej zálezitosti pristupuje s uctou a laskou k tradiciam, inac povedane IVAN JE PROSTE TOP 😀

    thumb Stanislav Blaho
    1/06/2018