info@panstarejsi.sk
+421 944 421 779
Recenzie

    positive review  Pán Starejší nám veľmi pomohol s našim veľkým dňom. Všetko slo hladko, o nič sme sa nemuseli starať a ak sa aj niečo pritrafilo (niekoho iného chyba), vec vyriešil, a všetko bolo ako by sa nič nestalo. Je usmievavý, pohodový, nevtieravý a prípadne poradí čo a ako, no rešpektuje vaše priania. Môžeme len odporúčať.

    thumb Matej Durco
    5/07/2019

    5 star review  Slovensko - kanadskú svadbu zvládol na jednotku s *. Anglicky slovensky i vtipne. Odporúčam...

    thumb Jagodica Bobica
    10/12/2018

    5 star review  Spokojnost maximalna mozeme len odporucat 🙂

    thumb Zuzana Bočková
    9/27/2018

    positive review  Pán Starejší bol fantastický. Boli sme maximálne spokojní 🙂 Pomohol nám s harmonogramom a aj koordinácia dňa bola na jednotku. Všetko vďaka nemu prebiehalo hladko a plynulo a naša svadba tak bola pre nás úplne bez stresu. Pôvodne sme neplánovali mať na svadbe starejšieho, ale teraz to považujem za jedno z najlepších rozhodnutí, aké sme pri plánovaní svadby spravili. 😊 Ešte raz ďakujeme a prajeme veľa úspechov 😊.

    thumb Danka Pozorová
    10/05/2018

    positive review  S Pánom starejším sme boli spokojní v každom smere. Perfektná príprava harmonogramu, bezchybná komunikácia a na svadbe zvládol všetko výborne. Odpadlo nám vďaka nemu množstvo starostí.

    thumb Dana Pribulová Bartíková
    5/21/2019

    positive review  Všetko, pretože je to človek s veľkým srdcom. Pozdravujeme rodinku.

    thumb Vladimír Hlavatý
    9/28/2018

    5 star review  pán Bagľaš je starejší na pohľadanie. Vynikajúca komunikácia na úrovni a čokoľvek sme dohodli, vždy plaitlo, bolo na čas a prehľadne. ľudové zvyky a tradície žiaľ často skĺznu k oplzlostiam a alkoholu, "Pán Starejši" ich podal s úctou a rešpektom. Presne toto sme hľadali na našu svadbu.

    thumb Peter Kmeť
    5/07/2018

    positive review  Pán starejší nás výborne previedol celou svadbou. Od tradícií, cez skvelú zábavu až po čepčenie, ktoré malo krásnu atmosféru a ja som si ho naozaj užila. Takže ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame😊.

    thumb Alexandra Tkáčová
    10/08/2018

    positive review  Ani ja, ani môj (už) manžel nemáme fb, a tak píšem tieto riadky z účtu mojej maminky, pretože si Ivan túto recenziu zaslúži. Ak hľadáte starejšieho na úrovni, tak ste na správnom mieste. Už cestou z prvého stretnutia sme vedeli, že sme si vybrali správne. Pán Starejší je veľmi milý človek so srdcom na tom správnom mieste. A ešte je aj šikovný 🙂 Celý náš svadobný deň bol aj vďaka nemu presne taký, aký sme si ho vysnívali. Splnil do bodky všetko na čom sme sa dohodli a myslím, že to je to najpodstatnejšie. Ďakujeme ešte raz!

    thumb Eva Števove
    8/12/2018

    5 star review  Pán Starejší ako sa patrí správna osoba na pravom mieste a ako človek výborný na jednotku s hviezdičkou spokojnosť aj na viac ako len na 5 hviezdičiek ako sa dá udeliť 🙂 ďakujeme veľmi pekne za spríjemnenie Nášho Veľkého dňa, ktorý si bez Teba nevieme ani len predstaviť 🙂 škoda, že je to len raz za život ale je to nezabudnuteľné a navždy 🙂

    thumb Petra Bazovská
    6/24/2018

    positive review  Ivan was entertaining, professional, and was able to communicate very easily with all of my English-speaking family and friends, in addition to our Slovak family and friends. He had organized a program for us and was flexible with our needs while still helping us to be good hosts and to maintain traditions. I would highly recommend Ivan, Pán Starejsi (The Elder).

    thumb Karen DeBoer-Vyboch
    10/28/2018

    positive review  Co dodat...proste TOP! 😊 Pan Starejsi, dakujeme za pomoc s organizaciou nasho velkeho dna, bol to jeden krasny den, ktory sme si naplno uzili. Nepochybovali sme, ze to zvladnes na 1* ☝️ Mozeme len odporucat ❤️

    thumb Zuzka Šimulčíková
    11/12/2018

    5 star review  Ivana (Pana starejsieho) poznám z jeden svadby, na kotrej sme spolupracovali, on ako starejsi a ja ako druzba. Vrelo Vám ho vsetkym odporucam, je to clovek, ktory pracuje naozaj seriozne, profesionalne a s citom....Prave od neho som sa naucil viacero veci ako sa pripravit na rozne necakane sitaucia, zvladnut mensie paniky pri organizacii a hlavne vytvorit prijemnu a zaroven serioznu atmosferu. K celej zálezitosti pristupuje s uctou a laskou k tradiciam, inac povedane IVAN JE PROSTE TOP 😀

    thumb Stanislav Blaho
    1/06/2018