info@panstarejsi.sk
+421 944 421 779
Recenzie

    positive review  Ahoj chceme sa ti pochváliť už máme fotky!! 😉. Ja viem trvalo to dlho svadba bola 19.10.2019 ale na dobre sa dlho čaká. A chceme sa ti moc poďakovať za náš svadobný deň. V réžii teba celý deň mal hladký priebeh. Aj keď nastal problém bez mihnutia oka si to vyriešil a my sme si náš deň mohli užiť na plno. Ešte raz veľké Ďakujeme. Maroš a Kika

    Maroš Margolien Avatar Maroš Margolien
    30. March 2020

    positive review  Pán Starejší je úžasný človek, s ktorým bolo radosť pracovať a ktorého môžem každému odporúčať. Veľmi príjemná spolupráca, vedel poradiť, prispôsobiť sa a vďaka nemu naša svadba prebehla bez stresu a v zábavnej atmosfére😉a hlavne si všetci pochvaľovali, z čoho sa veľmi tešíme. Ďakujeme 😀

    ALžbetka Škantárová Avatar ALžbetka Škantárová
    15. January 2020

    positive review  Ivan, byl jedním slovem bezkonkurenční. Na naší česko-slovenské svatbě dokázal propojit naše české hosty s těmi slovenskými a krátce a výstižně povysvětlovat slovenské zvyky - jako je klobukový tanec, čepenie neo vykrúcanka. Dokázal nás odbřemenit od povinností a náš závazně-nezávazný:) harmonogram dodržel do puntíku a do minuty. Na hosty působil přirozeně a příjemně, společnost velmi vkusně bavil a všichni ho vnímali jako neoddělitelnou součást svatby. Za nás prostě špica. Veronika a Jakub

    Jakub Hafner Avatar Jakub Hafner
    19. December 2019

    positive review  Neviem si predstaviť lepšieho starejšieho ako bol Ivan.Naozaj PÁN Starejší.Od hostí sme mali len pozitívne ohlasy.Nenútené organizovanie hostí, prispôsobenie sa zmenám a zachovanie plynulého chodu svadby, príjemný prístup.Nielen organizácia ale aj komunikácia pred svadbou či pomoc s harmonogramom celého dňa boli na výbornú! Ivan ešte raz Ďakujeme! L+M

    Lenka Hodulíková Avatar Lenka Hodulíková
    14. November 2019

    positive review  Dear Ivan Bagľaš, thank you for having been part of our beautiful wedding in Passau, Germany. It has been a pleasure spending the day and night with your help and your ideas. You really perfectly managed it bringing together the 16 different nationalities at our wedding! Thank you so much! Albert

    Albert Wittke Avatar Albert Wittke
    15. October 2019

    positive review  Lieber Ivan, vielen herzlichen Dank für alles, was du an unserer Hochzeit gemeistert hast! Du bist auch ein wichtiger Grund, warum unsere Hochzeit so wunderschön war! Du bist ein toller Pan Starejsi und außerdem auch ein toller lieber Mensch! Danke, dass wir dich auf unserer Hochzeit haben durften! Wir wünschen Dir das Beste und würden uns freuen, Dich wiederzusehen. Liebe Grüße,Angie

    An Gie Avatar An Gie
    15. October 2019

    positive review  Pán Starejší odviedol neskutočnú prácu so srdcom na pravom mieste 🙏. Profesionál na najvyššej úrovni a hlavne perfektný človek! Vďaka nemu sme si užili náš výnimočný deň bez starostí. Všetci hostia ho chválili ešte na druhý deň po svadbe! 😊 Perfektne všetkých zabavil a v jeho spoločnosti sa všetci smiali do sýta. Stále sa nás pýtali, kedy bude ďalšia aktivita a ako všetko super vymyslel ☺️ Kontaktovať ho, bola tá najlepšia voľba!! Určite budeme odporúčať aj ďalším nevestám a ženíchom v našom okolí! Pán Starejši, Ivanko, zo ♥️ Ti Ďakujeme za všetko!! Zanechal si nám tie najkrajšie spomienky na našu svadbu 🙂

    Lucka Prokopová Avatar Lucka Prokopová
    21. September 2019

    positive review  Veľká spokojnosť s Ivanovým prístupom. Či už dohodnuté veci, alebo operatívne vymyslené na mieste. Dôstojnosť aj vtip. Odporúčam!

    Šimon Januščák Avatar Šimon Januščák
    15. September 2019

    positive review  S Ivanom ako Pánom Starejším sme boli maximálne spokojní. Jeho práca je profesionálna, nevtieravá, na veľmi vysokej úrovni. Aj s jeho pričinením všetko dopadlo na výbornú. Odporúčame na 100%.

    Monika Januščáková Avatar Monika Januščáková
    15. September 2019

    positive review  Spolupráca s Ivanom od samého začiatku bola skvelá. Všetky detaily sme dokázali spolu dohodnúť i napriek tomu, že sme všetko riešili zo zahraničia. Jeho skúsenosti a zároveň skvelý priateľský prístup nám pomohli si užiť náš deň naplno. Ďakujeme 🙂

    Zuzana Vigašová Avatar Zuzana Vigašová
    14. September 2019

    positive review  Najlepší starejší akého sme si mohli na našu svadbu priať. Jeho príjemným vystupovaním si získal všetkých hostí, pohotovo reagoval na akúkoľvek zmenu, perfektne zabezpečil spoluprácu medzi kapelou, kameramanom, fotografom a nami a vďaka nemu mala naša svadba plynulý priebeh. Môžeme len odporučiť. ĎAKUJEME! Lenka a Martin

    Lenka Fábry Hajsterová Avatar Lenka Fábry Hajsterová
    3. September 2019

    positive review  Pan Starejsi na jednotku👍Boli sme velmi spokojni od zaciatku az do konca.Odporucame👍😊

    Dušan Zvara Avatar Dušan Zvara
    27. August 2019

    positive review  Ivan je naozaj najlepší starejší, akého si môžete vybrať. Nie nadarmo je doktor psychológie 🙂 Naozaj pozná, čo si v danej spoločnosti môže dovoliť a čo naopak vhodné nie je. Vďaka tomu sme sa vyhli na svadbe akýmkoľvek trápnym situáciám, či fórikom, ktorých sa nevesty obávajú. Je to najlepšia voľba, pretože si Váš deň užijete ďaleko viac. Nebudete musieť ľudí naháňať a organizovať Vy, ale Ivan. A ten to vie! 🙂 Ešte raz ďakujeme! 🙂 Lucka a Mateo

    Lucinka Ondrusová Avatar Lucinka Ondrusová
    27. August 2019

    positive review  super starejsi, nemal problem naucit sa koli nam nieco z tradicnej vychodnarskej svadby. 😉

    Miroslav Le Avatar Miroslav Le
    28. July 2019

    positive review  Ak chcete starejšieho - cloveka,ktory je neafektovany,nehovori zbytocne vela ale ani malo,vie zorganizovat mladomanzelov v klude a na cas,je mily a ustretovy k ludom,vie pohotovo a ked treba vtipne regaovat na vzniknute neocakavane situacie tak jednoznacne si vyberte Ivana! Navyse super spolupracuje s kamerou,co je tiez velmi dolezite a je na neho spolah,ze sa neopije a este sa opyta,ci moze ist domov,ci netreba este nieco zariadit 😉👍 My ho odporucame a aj na svadbe sa nas vela ludi na neho pytalo,ze kto to je,ze je super. Takze zanechal velky dojem 😉

    Lucia Šuleková Avatar Lucia Šuleková
    11. July 2019

    positive review  Pan starejsi dohliadal na celý program svadby, my sme nemali vôbec pojem o čase na našej svadbe všetko plynulo tak rýchlo, a nebyť pána starejsieho tak ani nevieme co ma nasledovať a veľa veci by sme zabudli, vďaka nemu sa všetko stihlo, zorganizoval aj ľudí do kostola, a vyriešil aj problémy ktoré sa vyskytli na svadbe, a nemuseli sme sa tým my zaťažovať, vďaka nemu sme nemuseli strážiť čas a mohli si lepšie užívať svadbu, bez neho by to bol chaos.. Ďakujeme veľmi pekne, pán starejsi určite patrí na svadbu pokiaľ si ju chcete aj užiť 🙂 DAKUJEME 🙂

    Karin Benčíková Vargová Avatar Karin Benčíková Vargová
    5. July 2019

    positive review  Super starejsi 🙂 lepsie sme si ani nemohli vybrať.... dakujeme 🙂😊 Určite odporúčame 👍👍

    Lucia Mihalkova Avatar Lucia Mihalkova
    21. June 2019

    positive review  Na našu svadbu sme si nemohli lepšie vybrať! Ivko nám so všetkým pomohol, zariadil a nádherne odmoderoval. Vďaka nemu sme si mohli užiť svadbu a nerobiť si s ničím starosti. A hlavne veľká vďaka za úžasný profesionálny prístup od prvého stretnutia. Určite odporúčame každému, kto rozmýšľa nad Ivkom ako nad starejším, nebudete ľutovať (iba ak by ste si ho nevybrali). Všetko len to dobré!

    Maťa Levásovská Avatar Maťa Levásovská
    5. June 2019

    positive review  S Pánom starejším sme boli spokojní v každom smere. Perfektná príprava harmonogramu, bezchybná komunikácia a na svadbe zvládol všetko výborne. Odpadlo nám vďaka nemu množstvo starostí.

    Dana Pribulová Bartíková Avatar Dana Pribulová Bartíková
    21. May 2019

    positive review  Pán Starejší nám veľmi pomohol s našim veľkým dňom. Všetko slo hladko, o nič sme sa nemuseli starať a ak sa aj niečo pritrafilo (niekoho iného chyba), vec vyriešil, a všetko bolo ako by sa nič nestalo. Je usmievavý, pohodový, nevtieravý a prípadne poradí čo a ako, no rešpektuje vaše priania. Môžeme len odporúčať.

    Matej Durco Avatar Matej Durco
    7. May 2019

    positive review  Co dodat...proste TOP! 😊 Pan Starejsi, dakujeme za pomoc s organizaciou nasho velkeho dna, bol to jeden krasny den, ktory sme si naplno uzili. Nepochybovali sme, ze to zvladnes na 1* ☝️ Mozeme len odporucat ❤️

    Zuzka Šimulčíková Avatar Zuzka Šimulčíková
    12. November 2018

    positive review  Ivan was entertaining, professional, and was able to communicate very easily with all of my English-speaking family and friends, in addition to our Slovak family and friends. He had organized a program for us and was flexible with our needs while still helping us to be good hosts and to maintain traditions. I would highly recommend Ivan, Pán Starejsi (The Elder).

    Karen DeBoer-Vyboch Avatar Karen DeBoer-Vyboch
    28. October 2018

    5 star review  Slovensko - kanadskú svadbu zvládol na jednotku s *. Anglicky slovensky i vtipne. Odporúčam...

    Jagodica Bobica Avatar Jagodica Bobica
    12. October 2018

    positive review  Pán starejší nás výborne previedol celou svadbou. Od tradícií, cez skvelú zábavu až po čepčenie, ktoré malo krásnu atmosféru a ja som si ho naozaj užila. Takže ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame😊.

    Alexandra Tkáčová Avatar Alexandra Tkáčová
    8. October 2018

    positive review  Pán Starejší bol fantastický. Boli sme maximálne spokojní 🙂 Pomohol nám s harmonogramom a aj koordinácia dňa bola na jednotku. Všetko vďaka nemu prebiehalo hladko a plynulo a naša svadba tak bola pre nás úplne bez stresu. Pôvodne sme neplánovali mať na svadbe starejšieho, ale teraz to považujem za jedno z najlepších rozhodnutí, aké sme pri plánovaní svadby spravili. 😊 Ešte raz ďakujeme a prajeme veľa úspechov 😊.

    Danka Pozorová Avatar Danka Pozorová
    5. October 2018

    positive review  Všetko, pretože je to človek s veľkým srdcom. Pozdravujeme rodinku.

    Vladimír Hlavatý Avatar Vladimír Hlavatý
    28. September 2018

    5 star review  Spokojnost maximalna mozeme len odporucat 🙂

    Zuzana Bočková Avatar Zuzana Bočková
    27. September 2018

    positive review  Ani ja, ani môj (už) manžel nemáme fb, a tak píšem tieto riadky z účtu mojej maminky, pretože si Ivan túto recenziu zaslúži. Ak hľadáte starejšieho na úrovni, tak ste na správnom mieste. Už cestou z prvého stretnutia sme vedeli, že sme si vybrali správne. Pán Starejší je veľmi milý človek so srdcom na tom správnom mieste. A ešte je aj šikovný 🙂 Celý náš svadobný deň bol aj vďaka nemu presne taký, aký sme si ho vysnívali. Splnil do bodky všetko na čom sme sa dohodli a myslím, že to je to najpodstatnejšie. Ďakujeme ešte raz!

    Eva Števove Avatar Eva Števove
    12. August 2018

    5 star review  Pán Starejší ako sa patrí správna osoba na pravom mieste a ako človek výborný na jednotku s hviezdičkou spokojnosť aj na viac ako len na 5 hviezdičiek ako sa dá udeliť 🙂 ďakujeme veľmi pekne za spríjemnenie Nášho Veľkého dňa, ktorý si bez Teba nevieme ani len predstaviť 🙂 škoda, že je to len raz za život ale je to nezabudnuteľné a navždy 🙂

    Petra Bazovská Avatar Petra Bazovská
    24. June 2018

    5 star review  pán Bagľaš je starejší na pohľadanie. Vynikajúca komunikácia na úrovni a čokoľvek sme dohodli, vždy plaitlo, bolo na čas a prehľadne. ľudové zvyky a tradície žiaľ často skĺznu k oplzlostiam a alkoholu, "Pán Starejši" ich podal s úctou a rešpektom. Presne toto sme hľadali na našu svadbu.

    Peter Kmeť Avatar Peter Kmeť
    7. May 2018

    5 star review  Ivana (Pana starejsieho) poznám z jeden svadby, na kotrej sme spolupracovali, on ako starejsi a ja ako druzba. Vrelo Vám ho vsetkym odporucam, je to clovek, ktory pracuje naozaj seriozne, profesionalne a s citom....Prave od neho som sa naucil viacero veci ako sa pripravit na rozne necakane sitaucia, zvladnut mensie paniky pri organizacii a hlavne vytvorit prijemnu a zaroven serioznu atmosferu. K celej zálezitosti pristupuje s uctou a laskou k tradiciam, inac povedane IVAN JE PROSTE TOP 😀

    Stanislav Blaho Avatar Stanislav Blaho
    6. January 2018